Unde putem folosi o pompa submersibila 1 tol?

By | April 30, 2015

pompa 1 tolVine vara si in curand vom avea nevoie de cat mai multa apa pentru a ne desfasura procesele casnice, nu-i asa?

Este corect faptul ca si in timpul sezonului rece necestatile sunt destul de mari, insa in mod cert in peioada verii acestea sunt mult crescute fata de normal, mai ales daca avem in vedere si segmentul ce tine de ingrijirea gradinilor.

Pentru ca ingrijirea gradinilor presupune un sistem de irigatii realizat ca la carte, este practic inevitabil sa nu avem in vedere folosirea unor produse care sa ne ajute in acest scop, iar dispozitivul de care avem nevoie in acest caz este o pompa submersibila 1 tol.

Ce este o pompa submersibila 1 tol si cum ne poate ajuta ea?

O astfel de pompa este un dispozitiv ce poate fi cuplat la o sursa de apa, precum un put sau o fantana, si care poate, prin intermediul conductei de refulare de 1 tol sa ne ajute sa irigam in mod constructiv anumite suprafete de teren.

Ce tip de pompa submersibila 1 tol s-ar potrivi in cazul gradinilor noastre?

Acest lucru depinde intr-o masura foarte mare si de suprafata pe care avem nevoie sa o irigam. Unul dintre cele mai vandute produse insa pe piata de profil este pompa submersibila jar 4 x 85 fabricata de Tricomserv de pe site-ul www.pompe-submersibile.com.ro, o pompa ale carei caracteristici par a raspunde in mod eficient tuturor solicitarilor ce vin din parte clientilor care isi doresc sa realizeze un sistem eficient de irigare pentru gradinile lor.

In cazul acestei pompe putem vorbi despre un diaetru de aspiratie si de refulare egal si anume de 1″, si de o presiune maxima de 8 bari la punctul de lucru. Inaltimea maxima de pompare si de refulare este de 85 de metri. Debitul maxim de apa este de 1,7 mc/h, puterea motorului este de 0,870 kw, iar tipul pompei este submersibila.

Temperatura maxima a lichidului ce poate fi pompat este de maxim 35 de grade Celsius, iar greutatea pompei este de 14 kilograme, chiar daca vorbim despre o carcasa realizata din fonta. Apa folosita pentru functionare este apa potabila, ce va fi utilizata in cazul irigatiilor, sau in cazul udarilor sau extragerii apei din vase tampon. Practic aceasta este o pompa care poate ingloba toate necesitatile utilizatorilor in ceea ce priveste utilizarea in cazul irigarii gradinilor, facilitand destul de mult procesul anterior mentionat.

De la un simplu hobby la o adevarat activitate serioasa nu este decat un simplu pas. Atunci cand faci cu placere un lucru si atunci cand mai ai la dispozitie si toate utilajele necesare in acest sens, lucrurile devin mult mai usor de realizat.

Specialistii in acest domeniul al pompelor submersibile ne recomanda aceasta pompa submersibila 1 tol pentru realizarea proceselor de acest tip, deoarece acest produs chiar poate sa aduca nenumarate beneficii in ceea ce priveste activitatile casnice si de gradinarit. Recomandam si noi folosirea unor astfel de pompe, mai ales ca vara se apropie cu pasi repezi si o data cu ea vor sosi curand si temperaturile cu adevarat insuportabile atat pentru noi cat si pentru gradinile noastre.

Be Sociable, Share!

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.