Unde puteti verifica o masina inainte de a o cumpara?

By | February 13, 2020

Unde puteti verifica o masina inainte de a o cumpara?A avea o masina este una dintre necesitatile omului in anul 2020. In cazul in care intentionati sa cumparati o masina, mai ales in cazul in care optati pentru una second hand, cu siguranta pentru a nu face o alegere gresita, este foarte important sa verificati cat mai bine masina din toate punctele de vedere, nu doar din punct de vedere estetic.

Din acest motiv, este indicat ca in cazul in care de exemplu doriti sa cumparati o masina din Cluj Napoca, sa cautati o statie ITP Cluj, pentru a vedea daca va poate verifica masina.

In cazul in care aceasta urmeaza sa fie inmatriculata in Romania, verificarea la ITP este si mai importanta. Iata de ce aveti nevoie de o asemenea inspectie a masinii.

Economisiti-va banii evitand reparatii costisitoare

Unul dintre cele mai evidente avantaje ale inspectiei de pre-cumparare este faptul ca inspectia auto pre-cumparare, care va va economisi timp si bani. Cumpararea masinii de ocazie cu inspectie avansata auto este mai eficienta pentru a va economisi timp in vehicul.

Verificarea componentelor corodate

Inspectia auto inainte de cumparare este deosebit de importanta pentru ca specialistii sa verifice toate componentele corodate sau uzate, cum ar fi bateriile, curelele, starea de fluid, cabluri, anvelopele, evacuare, frana / conductele de combustibil, rezervorul de gaz precum si rugina pe corp in vehicule.

Dupa ce specialistul de la statia itp va efectua aceasta verificare, va va aduce la cunostinta starea masinii, dar si care sunt componentele care ar necesita inlocuire. Astfel, veti putea stabili daca mai cumparati sau nu masina.

Siguranta

Siguranta este cea mai importanta caracteristica pe care trebuie sa o indeplineasca o masina. Din acest punct de vedere este necesar sa treceti cu masina pe la o statie itp Cluj, acolo unde va fi testata de catre cei mai buni mecanici, care vor vedea in ce stare se afla directia acesteia, dar si sistemul de franare.

In cazul in care masina prezinta asemenea probleme, cu siguranta nu este indicat sa o cumparati, pentru ca in mod normal, nu va trece testul de la RAR, iar acest lucru inseamna ca apoi trebuie sa duceti masina in service pentru remedierea problemelor, dupa care sa mergeti din nou la RAR pentru verificare.

Daca insa treceti mai intai pe la o statie itp Cluj si verificati starea masinii, cu siguranta nu va mai fi necesar sa treceti prin asemenea probleme.

Testarea noxelor

Vehiculele emit fum si gaze periculoase care polueaza mediul inconjurator. Inspectia emisiilor va asigura ca vehiculul pe care intentionati sa il cumparati, nu descarca cantitati excesive de gaze nocive.

Asigurandu-va ca vehiculul nu emite mai multe gaze decat este mentionat in cartea masinii, nu mai trebuie sa va faceti griji ca masina va cadea testul noxelor la RAR.

Daca insa nu verificati intr-o statie ITP masina inainte de a merge cu ea la RAR, exista toate sansele sa nu treaca testul pentru ca emite mai multe noxe.

Asadar, atunci cand doriti sa cumparati o masina second hand, cel mai indicat ar fi sa o verificati daca aveti posibilitatea, intr-o statie itp. Acolo veti afla totul despre siguranta masinii, despre gradul de uzura dar si despre testul noxelor emise.

Be Sociable, Share!

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.