Vrei sa ai un blog de succes? Iata ce trebuie sa stii!

By | October 17, 2018

Mai mult ca sigur, in cazul in care deja detii un blog personal, iar acesta nu are succesul la care te-ai gandit in momentul lansarii, trebuie sa cunosti cateva detalii foarte importante.

In primul rand, daca vrei sa ai un blog de succes, trebuie sa alegi un nume de domeniu atractiv, un nume de domeniu scurt si usor de memorat, un nume de domeniu usor de scris.

Daca de exemplu esti o persoana pasionata de fittness, atunci poti opta pentru un nume de domeniu precum “Lumea Fittness-ului”, sau poti opta pentru orice alt nume care sa faca referire la pasiunea ta.

De precizat este deasemenea ca in conditiile in care ai de gand sa optezi pentru un blog destinat acestui sport, trebuie sa cunosti cat mai multe lucruri legate despre sportul respectiv, trebuie sa cunosti exercitiile pentru fiecare grupa musculara in parte, si trebuie sa stii sa le recomanzi cititorilor cum sa se antreneze.

Apoi, pentru a avea un blog de succes nu este important doar sa stii despre ce este vorba in acel domeniu de activitate (fittness-ul in cazul de fata). Trebuie sa stii sa te exprimi corect, si trebuie sa scrii corect atat gramatical cat si ortografic.

Mai mult ca sigur articolele cu greseli gramaticale si cu greseli de ortografie nu vor fi citite de catre foarte multa lume. Asadar, aceasta poate fi una din cauzele pentru care blogul tau nu are succesul mult visat in clipa de fata.

Apoi, trebuie sa te indrepti spre o companie de gazduire web, pentru a alege un pachet de web hosting de cea mai buna calitate. In cazul in care nu ai lansat de foarte mult timp blogul, iar vizitatorii tai nu sunt foarte multi, poti opta pentru gazduire web ieftina de la Gazduire Enterprise.

In acest caz, pentru blogul tau se va potrivi de minune un pachet de shared hosting (gazduire partajata). Acest lucru inseamna automat ca vei dispune de resurse pe un server, insa serverul respectiv va gazdui multe alte servere.

In cazul in care inca traficul tau nu este foarte mare, mai mult ca sigur un astfel de pachet de web hosting ti se potriveste. In schimb, odata cu trecerea timpului, daca traficul blogului tau incepe sa fie din ce in ce mai mare, atunci va fi nevoie sa schimbi pachetul de web hosting.

In aceste conditii ai posibilitatea de a opta pentru un server VPS, iar aici nu vei mai avea probleme cu resursele, si nici cu o viteza de incarcare greoaie.

In cazul in care deja ai un numar urias de vizitatori pe zi, atunci mai mult ca sigur ai nevoie de un pachet de gazduire dedicata. Aici va trebui insa sa iti stii administra singur serverul, insa nu vei mai intampina probleme cu resursele. Un astfel de pachet de gazduire web iti ofera resurse nelimitate, insa costa mai multi bani.

Asadar, trebuie sa tii cont de toate aceste detalii in cazul in care iti doresti sa ai un blog de succes.

Be Sociable, Share!

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.